Ogłoszenie numer: 9418717, z dnia 2025-01-10

ZPC Milanówek Sp. z o.o.

ZPC Milanówek jest firmą rodzinną. Od samego początku specjalizuje się w produkcji Tradycyjnej Krówki Milanowskiej znanej i kochanej przez konsumentów w całym kraju. Firma od 15 lat rozwija dodatkowo produkty z kategorii Fudge, Nougat oraz słodycze w czekoladzie, w tym produkty o niskiej kaloryczności. Produkty ZPC Milanówek, często nietypowe, są wybierane przez największe sieci na całym świecie i oferowane nawet w najdalszych zakątkach globu.
 
Celem naszej firmy jest nieustanny rozwój i innowacja we wszystkich dziedzinach naszej działalności. Dbamy aby nasze produkty zaskakiwały swoją unikatowością i smakiem, jednocześnie wpisując się w aktualne trendy żywieniowe. Dostosowujemy nasz zakład do najnowszych standardów pracy, dbając aby nasz personel mógł funkcjonować w przyjaznym ale i nowoczesnym otoczeniu. Kierujemy się najwyższymi wartościami, zapewniając bezpieczeństwo, poszanowanie ludzkiej pracy oraz uwzględniając troskę o środowisko. Gwarancją najwyższej jakości jest wdrożenie przez ZPC Milanówek najbardziej wymagających certyfikacji takich jak: IFS Food, BRC, Smeta, RSPO, a także HALAL Assurance System.
 
Dowiedz się więcej i dołącz do ZPC Milanówek!

Technolog żywności

Miejsce pracy: Grodzisk Mazowiecki

 

Opis stanowiska

  • Praca nad rozwojem i wdrażaniem nowych produktów
  • Rozwój bazy surowców stosowanych w produkcji zgodnie z trendami konsumenckimi
  • Przeprowadzanie kalkulacji bilansu masy, wartości odżywczych
  • Czynny udział w nadzorze technologicznym nad produkcją
  • Opracowywanie i wdrażanie nowych technologii do produkcji oraz doskonalenie istniejących
  • Prowadzenie prób technologicznych
  • Optymalizacja procesów związanych z produkcją wyrobów, inicjowanie zmian technologicznych
  • Opracowywanie, aktualizacja i nadzór nad dokumentacją technologiczną, w tym tworzenie specyfikacji

Wymagania

  • Znajomość języka angielskiego na poziomie zaawansowanym - minimum B2
  • Wykształcenie: technologia żywności lub pokrewne
  • Doświadczenie w pracy na analogicznym stanowisku, preferowane doświadczenie w branży cukierniczej lub piekarniczej
  • Znajomość procesów technologicznych w obszarze produkcji spożywczej
  • Znajomość prawa żywnościowego
  • Samodzielność, dobra organizacja pracy, zaangażowanie
  • Umiejętność samodzielnego podejmowania decyzji

Oferujemy

  • Zatrudnienie na podstawie umowy o pracę w polskiej firmie z ugruntowaną pozycją na rynku
  • Atrakcyjne wynagrodzenie adekwatne do posiadanych umiejętności i doświadczenia
  • Praca na pełen etat od poniedziałku do piątku w godzinach 8-16
  • Przyjazną atmosferę oraz energiczny zespół współpracowników
  • Możliwość rozwoju i zdobycia szerokiego doświadczenia zawodowego
  • Prywatna opieka medyczna
  • Zniżki na firmowe produkty i usługi
  • Parking dla pracowników
  • Dofinansowanie zajęć sportowych
  • System poleceń pracowniczych
  • Szkolenia podnoszące kwalifikacje
Prosimy o dopisanie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych w procesie rekrutacji.

Podobne ogłoszenia

Specjalista ds. analiz technologicznych

  • Data: 22 sty 2025

  • Firma: Sokołów S.A.

  • Lokalizacja: Sokołów Podlaski

Osoba zatrudniona na w/w stanowisku będzie odpowiedzialna za: Przygotowywanie raportów z realizacji planów produkcji Dywizji Wieprzowej i Wołowej Przygotowywanie analiz rozliczenia technologicznego uzysków na uboju i rozbiorze Dywizji Wieprzowej i Wołowej...

Technolog ds. Nowych Produktów Spożywczych

  • Data: 05 sty 2025

  • Firma: ZPC Milanówek Sp. z o.o.

  • Lokalizacja: Grodzisk Mazowiecki

Wdrażanie nowych produktów i technologii w produkcji, z uwzględnieniem aktualnych trendów konsumenckich. Nadzór nad procesami produkcji, w tym kalkulacje bilansu masy i wartości odżywczych. Optymalizacja procesów produkcji oraz inicjowanie i implementacja...

Specjalista ds. Technologii Żywności

  • Data: 03 sty 2025

  • Firma: Praca.pl

  • Lokalizacja: Grodzisk Mazowiecki

Zakres obowiązków : Tworzenie i wdrażanie nowych produktów z uwzględnieniem trendów rynkowych. Rozwijanie surowców używanych w produkcji. Analiza bilansu masy i wartości odżywczych produktów. Nadzorowanie procesów produkcyjnych. Projektowanie i...