Wykształcenie: średnie zawodowe
Język: polski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany
Uprawnienia: Kuchnia japońska
Uprawnienia: książeczka dla celów sanitarno-epidemiologicznych
Wymagania inne:
Wymagania: wykształcenie: średnie zawodowe, rok doświadczenia zawodowego, znajomość kuchni japońskiej, ksiażeczka do ceów danitarno-epidemiologicznych, rok doświadczenia zawodowego.Nieregularne godziny pracy.
Warszawa
Rodzaj umowy:
Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Wynagrodzenie brutto:
od 43,00 PLN
Źródło oferty pracy: Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy
Podobne ogłoszenia
Szef kuchni
Data: 22 sty 2025
Firma: CFI Hotels Group
Lokalizacja: Warszawa
Jak będzie wyglądała Twoja praca? podstawą będzie dbałość o jakość serwowanych przez Hotel dań i samodzielne ich przygotowywanie (dania a la carte, bufety śniadaniowe, a także obsługa gastronomiczna konferencji i imprez), aby tworzyć pyszne dania dla...