„SOKOŁÓW” S.A. - lider na rynku w branży mięsnej poszukuje kandydatów na stanowisko:
- Przygotowywanie raportów z realizacji planów produkcji Dywizji Wieprzowej i Wołowej
- Przygotowywanie analiz rozliczenia technologicznego uzysków na uboju i rozbiorze Dywizji Wieprzowej i Wołowej
- Przygotowywanie analiz porównawczych kalkulacji asortymentów Dywizji Wieprzowej i Wołowej
- Współpracę z innymi komórkami organizacyjnymi oraz za sprawną, skuteczną i odpowiadającą oczekiwaniom jakościowym realizację powierzonych zadań
- Wykształcenie specjalistyczne (technologia żywności lub pokrewne)
- Dobra znajomość języka angielskiego w mowie i w piśmie
- Nastawienie na osiągnięcie celu i realizację zadań
- Zaangażowanie, dyspozycyjność, kreatywność
- Samodzielność oraz inicjatywa w działaniu
- Odpowiedzialną, pełną wyzwań pracę w dynamicznym środowisku firmy będącej liderem w branży
- Atrakcyjny pakiet socjalny (m.in. karta sportowa Multisport, prywatna opieka medyczna Medicover, świadczenia świąteczne, dofinansowanie do wczasów, możliwość skorzystania z ubezpieczenia grupowego)
- Premię motywacyjną
Podobne ogłoszenia
Technolog żywności
Data: 10 sty 2025
Firma: ZPC Milanówek Sp. z o.o.
Lokalizacja: Grodzisk Mazowiecki
Praca nad rozwojem i wdrażaniem nowych produktów Rozwój bazy surowców stosowanych w produkcji zgodnie z trendami konsumenckimi Przeprowadzanie kalkulacji bilansu masy, wartości odżywczych Czynny udział w nadzorze technologicznym nad produkcją Opracowywanie i...
Technolog ds. Nowych Produktów Spożywczych
Data: 05 sty 2025
Firma: ZPC Milanówek Sp. z o.o.
Lokalizacja: Grodzisk Mazowiecki
Wdrażanie nowych produktów i technologii w produkcji, z uwzględnieniem aktualnych trendów konsumenckich. Nadzór nad procesami produkcji, w tym kalkulacje bilansu masy i wartości odżywczych. Optymalizacja procesów produkcji oraz inicjowanie i implementacja...
Specjalista ds. Technologii Żywności
Data: 03 sty 2025
Firma: Praca.pl
Lokalizacja: Grodzisk Mazowiecki
Zakres obowiązków : Tworzenie i wdrażanie nowych produktów z uwzględnieniem trendów rynkowych. Rozwijanie surowców używanych w produkcji. Analiza bilansu masy i wartości odżywczych produktów. Nadzorowanie procesów produkcyjnych. Projektowanie i...