Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska w Kosowie Lackim
Pomocnik mleczarski
Miejsce pracy: Kosów Lacki
Numer: StPr/25/0474
OBOWIĄZKI:
Przestrzeganie zasad Dobrej Praktyki Higienicznej i Dobrej Praktyki Produkcyjnej oraz zasad BHP przed przystąpieniem do produkcji, w czasie i po zakończonym procesie produkcyjnym. Przygotowywanie linii nabiałowych, maszyn, urządzeń, sprzętu oraz pomieszczeń do prowadzenia procesu technologicznego zgodnie z obowiązującymi planami i instrukcjami mycia oraz dezynfekcji. Zabezpieczenie surowców, produktów, materiałów pomocniczych, dodatków i urządzeń przed szkodliwym działaniem czynników zewnętrznych.
WARUNKI PRACY:
Wymagania konieczne:

Wykształcenie: zasadnicze zawodowe
Wykształcenie: średnie zawodowe


Wymagania inne:

Miejsce pracy:

Kosów Lacki


Rodzaj umowy:

Umowa o pracę na czas określony


Wynagrodzenie brutto:

od 4 666 do 5 000 PLN

KONTAKT:

Źródło oferty pracy: Powiatowy Urząd Pracy w Sokołowie Podlaskim

Podobne ogłoszenia

Pracownik produkcji farb

  • Data: 03 lis 2025

  • Firma: Praca.pl

  • Lokalizacja: Marki

Zakres obowiązków: Obsługa specjalistycznych maszyn produkcyjnych. Kontrola i regulacja parametrów technicznych procesów. Wizualna kontrola jakości końcowych produktów. Przestrzeganie standardów i norm bezpieczeństwa oraz higieny pracy. Prowadzenie...

Robotnik w zakładzie prefabrykacji

  • Data: 02 lis 2025

  • Firma: "PREFAMAX.PL" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ

  • Lokalizacja: Warszawa

Betonowanie gotowych form szalunkowych na hali w zakładzie prefabrykacji. Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawowe Wymagania inne: Możliwość zatrudnienia osób bez doświadczenia chcących nauczyć się zawodu. Praca w Niemczech -adres wykonywania pracy...

Pomocnik mleczarski

  • Data: 31 paź 2025

  • Firma: Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska w Kosowie Lackim

  • Lokalizacja: Kosów Lacki

Przestrzeganie zasad Dobrej Praktyki Higienicznej i Dobrej Praktyki Produkcyjnej oraz zasad BHP przed przystąpieniem do produkcji, w czasie i po zakończonym procesie produkcyjnym. Przygotowywanie linii nabiałowych, maszyn, urządzeń, sprzętu oraz pomieszczeń do...