Przedszkole Miejskie nr 4 "Pod Kasztanem"
Kucharz
Miejsce pracy: Pruszków
Numer: StPr/25/0593
OBOWIĄZKI:
Przygotowywanie posiłków dla dzieci przedszkolnych zgodnie z jadłospisem. Utrzymywanie czystości w kuchni. Przestrzeganie zasad higieny oraz BHP. Przestrzeganie norm żywieniowych i HACCP. Praca w wymiarze 1 etatu, od poniedziałku do piątku, w godz. 07:00-15:00. Umowa o pracę na okres próbny z możliwością przedłużenia na czas nieokreślony. Wysokość wynagrodzenia brutto miesięcznie 4200 zł + 20% premii + wysługa lat. Zatrudnienie od 01.09.2025 r.
WARUNKI PRACY:
Wymagania konieczne:

Wykształcenie: zasadnicze zawodowe


Wymagania inne:

Poziom wykształcenia- zawodowe- kucharz. Konieczne doświadczenie w żywieniu zbiorowym. Niezbędna umiejętność pracy w zespole. Wymagane aktualne badania do celów sanitarno-epidemiologicznych lub chęć do ich wyrobienia. Na etapie zatrudnienia wymagane będzie zaświadczenie o niekaralności.

Miejsce pracy:

Pruszków


Rodzaj umowy:

Umowa o pracę na okres próbny


Wynagrodzenie brutto:

od 5 040 PLN

KONTAKT:

Źródło oferty pracy: Powiatowy Urząd Pracy w Pruszkowie

Podobne ogłoszenia

Kucharz

  • Data: 06 cze 2025

  • Firma: Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowo-Usługowe "MLEKS" Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością

  • Lokalizacja: Wyszków

Przygotowywanie potraw ciepłych i zimnychZachowanie czystości na stanowisku i w kuchni.Praca w godzinach 8-16, 12-20, praca w weekendy. Wymagania konieczne: Zawód: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1) Wykształcenie: podstawowe Uprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla...

Kucharz kuchni wietnamskiej

  • Data: 06 cze 2025

  • Firma: Powiatowy Urząd Pracy w Płońsku

  • Lokalizacja: Płońsk

Przygotowywanie dań, półproduktów oraz menu z oryginalnych przepisów kuchniwietnamskiej, zamawianie towarów od dostawców z Wietnamu. Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe Język: wietnamski, w mowie - A2 - niższy średnio...

Kucharz

  • Data: 05 cze 2025

  • Firma: SEJA SEBASTIAN JANECZEK

  • Lokalizacja: Warszawa

Zapoznanie się z przepisamii regulaminem organizacyjnympracy.Planowanie, rozliczanie.Przechowywanie żywności.Przygotowywanie półproduktówi obróbka artykułów spożywczych.Sporządzanie potraw i napojów.Dekorowanie potraw.Obsługa maszyn i...