Powiatowy Urząd Pracy w Sierpcu
Kierownik gastronomii
Miejsce pracy: Sierpc
Numer: StPr/25/0283
OBOWIĄZKI:
nadzór nad jakością oraz prawidłową realizacją procedur gastronomicznych; praca w godz. 06.00-14.00; 14.00-22.00
WARUNKI PRACY:
Wymagania inne:

mile widziane doświadczenie zawodowe, wynagrodzenie uzależnione od posiadanych umiejętności i kwalifikacji.

Miejsce pracy:

Sierpc


Rodzaj umowy:

Umowa o pracę na czas określony


Wynagrodzenie brutto:

od 7 000 PLN

KONTAKT:

Źródło oferty pracy: Powiatowy Urząd Pracy w Sierpcu

Podobne ogłoszenia

Dyrektor ds. Rozwoju Spółki i Ekspansji sieci gastronomicznej

  • Data: 22 kw. 2025

  • Firma: HR Solutions Group Sp. z o.o.

  • Lokalizacja: Warszawa

Zakres obowiązków: Rozwój biznesu i ekspansja: Poszukiwanie i analiza nowych lokalizacji inwestycyjnych w Polsce. Koordynacja otwarć nowych punktów gastronomicznych (lokale, food trucki). Współpraca z doradcami finansowymi przy pozyskiwaniu finansowania...

Dyrektor ds. Rozwoju i Ekspansji

  • Data: 17 kw. 2025

  • Firma: Klient portalu Praca.pl

  • Lokalizacja: Warszawa

Poszukiwanie nowych lokalizacji inwestycyjnych w Polsce. Koordynacja otwarcia nowych punktów gastronomicznych. Współpraca z doradcami finansowymi w pozyskiwaniu finansowania. Wdrożenie i rozwój modelu franczyzowego. Odpowiedzialność za realizację planów...