Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy
Kasjer/sprzedawca k/m
Miejsce pracy: Warszawa
Numer: StPr/25/03583
OBOWIĄZKI:
Obsługa klienta, wykładanie potrzebnego towaru, przyjmowanie dostaw, ogólne dbanie o schludny wygląd sklepu.
WARUNKI PRACY:
Wymagania konieczne:

Zawód: Kasjer handlowy (wymagany staż - lata: 0, miesiące: 2)
Wykształcenie: podstawowe
Język: polski, w mowie - B2 - wyższy średnio zaawansowany, w piśmie - B2 - wyższy średnio zaawansowany
Język: angielski, w mowie - A2 - niższy średnio zaawansowany, w piśmie - A2 - niższy średnio zaawansowany


Wymagania inne:

Wymagania:- wykształcenie: podstawowe;- co najmniej 2 miesiące doświadczenia zawodowego;- znajomość języka angielskiego na poziomie A2;- komunikatywna znajomość języka polskiego;Praca w godzinach: 6:00 - 20:00 pon - pt ;7:00 - 15:00 soboty;

Miejsce pracy:

Warszawa


Rodzaj umowy:

Umowa o pracę na czas określony


Wynagrodzenie brutto:

od 30,50 PLN

KONTAKT:

Źródło oferty pracy: Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy

Podobne ogłoszenia

Sprzedawca działu mięsno - wędliniarskiego

  • Data: 22 kw. 2025

  • Firma: Powiatowy Urząd Pracy w Siedlcach

  • Lokalizacja: Siedlce

Zapewnienie profesjonalnej obsługi Klientów zgodnie ze standardami firmy, dbałość o właściwą ekspozycję towarów na dziale świeżym - mięso, wędliny, sery itp. i monitorowanie terminów przydatności do spożycia, aktywna sprzedaż produktów, dbałość...

Sprzedawca działu mięsno - wędliniarskiego

  • Data: 22 kw. 2025

  • Firma: Powiatowy Urząd Pracy w Siedlcach

  • Lokalizacja: Siedlce

Zapewnienie profesjonalnej obsługi Klientów zgodnie ze standardami firmy, dbałość o właściwą ekspozycję towarów na dziale świeżym - mięso, wędliny, sery itp. i monitorowanie terminów przydatności do spożycia, aktywna sprzedaż produktów, dbałość...

Sprzedawca działu mięsno - wędliniarskiego

  • Data: 22 kw. 2025

  • Firma: Powiatowy Urząd Pracy w Siedlcach

  • Lokalizacja: Siedlce

Zapewnienie profesjonalnej obsługi Klientów zgodnie ze standardami firmy, dbałość o właściwą ekspozycję towarów na dziale świeżym - mięso, wędliny, sery itp. i monitorowanie terminów przydatności do spożycia, aktywna sprzedaż produktów, dbałość...